Lid worden

Alle bijeenkomsten

Cursus ‘Financiële beoordeling van aanvragen’

6 februari 2020 09:00 - 16:30 Providence Capital, Bussum Ticket beschikbaar € 295,00
Op donderdag 6 februari 2020 verzorgt Beter Geven wederom een cursus waarin de financiële aspecten van aanvraagbeoordeling centraal staan.

Als beoordelaar van aanvragen bij een (vermogens)fonds beoordeelt u of een project steunwaardig is. Is de begroting realistisch? Is het gevraagde bedrag passend? Kan de organisatie het project niet zelf financieren? Heeft de organisatie rekening gehouden met exploitatiekosten? Om deze vragen te kunnen beantwoorden, is uiteraard enige kennis van financiën vereist.

In deze cursus ligt de focus op de beoordeling van de financiële kant van een aanvraag. U leert jaarrekeningen van maatschappelijke organisaties te doorgronden. U leert welke posten in een begroting horen te zitten te bepalen of een begroting realistisch is. Daarnaast krijgt u inzicht in het beoordelen van eindrapportages.

Docent

Deze cursus wordt verzorgd door Jennifer van Vliet. Jennifer is een ervaren operationeel manager bij onder andere Artsen Zonder Grenzen, European Cultural Foundation en Stichting RCOAK. Momenteel is zij manager bedrijfsvoering van Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis. Daarnaast was zij penningmeester van de FIN en bestuurslid van verschillende fondsen.

Meer informatie en aanmelden via Beter GevenOok deze website maakt gebruik van cookies zodat we de website nog makkelijker en persoonlijker kunnen maken voor u.Bekijk ons cookiebeleid