Lid worden

Alle bijeenkomsten

FIN online Koffietafel - Oekraïne

1 juli 2022 11:00 - 12:00 online Gratis tickets
Wat doen fondsen en foundations in verband met de oorlog in Oekraïne? Of wat kunnen ze doen?

Al meer dan 100 dagen duurt de oorlog in Oekraïne en nog altijd wordt er hevig gevochten in het oosten van het land. Wat doen fondsen en foundations in verband met de oorlog in Oekraïne? Of wat kunnen ze doen? 

Tijdens de koffietafel van 1 juli hebben we een live verbinding met Pieter van Vliet, hoofd Economische Zaken van de Nederlandse ambassade in Kyiv. Pieter verzorgt een een inleiding waarin hij aangeeft wat Nederland op dit moment doet voor Oekraïne. Het Economic Team van de Ambassade vertegenwoordigt het Nederlandse Ministerie van Economische Zaken in Oekraïne. 

Vanuit Warschau vertelt Babiche Routledge (UNHCR) over de situatie aldaar en de hulp die aan vluchtelingen wordt geboden. Babiche werkt als Protection Associate bij UNHCR Nederland en is tijdelijk uitgezonden naar Warschau vanuit een 'Blue Dot' safe space om bescherming te bieden aan mensen op de vlucht. 

Sophie Heyligers (UNHCR) vertelt meer over de noodoperatie in en om Oekraïne die UNHCR heeft opgezet. Sophie werkt als Private Partnerships & Pilantrophy Associate bij UNHCR Nederland, waar zij zich richt op het contact met fondsen in Nederland.

Wil jij meepraten, meedenken en/of luisteren? Meld je dan aan voor deze online bijeenkomst op 1 juli van 11:00 tot 12:00 uur. Je ontvangt de link naar de ZOOM meeting voorafgaand aan de bijeenkomst.

Ja, ik meld me aan

Ook deze website maakt gebruik van cookies zodat we de website nog makkelijker en persoonlijker kunnen maken voor u.Bekijk ons cookiebeleid