De continuïteit van de filantropie

Juist nú belangrijk in tijden van crisis! Wilt u meer lezen over de aanpak van onze fondsen en foundations? Of wilt u zelf graag bijdragen? Informatie over de aanpak van de crisis

Lid worden

Alle bijeenkomsten

Webinar: Fondsen in transities

22 april 2021 11:00 - 12:00 Online Gratis tickets
Online van 11:00 tot 12:00 uur

Direct na aanvang van de crisis zijn veel fondsen en foundations in actie gekomen met hulpprogramma’s en met extra geld werd op korte termijn in een grote behoefte voorzien. De coronacrisis laat diepe maatschappelijke en economische sporen na, maar lijkt ook ruimte te geven voor verandering en dromen op de langere termijn. Daarbij komt het besef dat veel van de maatschappelijke problemen waar fondsen aan werken complex en systemisch van aard zijn. Denk aan armoede, de vervuiling van onze leefomgeving, voedselverspilling en eenzaamheid. Ze vergen fundamentele verandering op de lange termijn. Dat heeft consequenties voor de manier waarop fondsen problemen adresseren.

Hoe bepaal je welke investeringen bijdragen aan transities richting een duurzame en inclusieve toekomst en welke niet? Welke ruimte is er nu om maatschappelijke verandering te realiseren? En wat betekent dit voor jouw rol als fonds en investeerder? Op donderdag 22 april van 11:00 tot 12:00 uur organiseren wij het webinar 'Fondsen in transities'. U bent van harte uitgenodigd deel te nemen aan het webinar.

Ik meld me aan

-----

Op 16 september start de cursus 'Fondsen in transitie'. Deze cursus wordt verzorgd door Beter Geven en DRIFTFIN-leden ontvangen een korting op het cursusgeld.

Meer informatie over deze cursus 

Wij informeren u vrijblijvend over deze cursussen. Vanuit de FIN coördineren wij uitnodigingen van derde organisaties met de waarborgen van privacy en versturen uitnodigingen alleen als wij ze voldoende relevant achten voor de leden en/of als de FIN zelf een participatieve of organiserende rol heeft.


Ook deze website maakt gebruik van cookies zodat we de website nog makkelijker en persoonlijker kunnen maken voor u.Bekijk ons cookiebeleid