De continuïteit van de filantropie

Juist nú belangrijk in tijden van crisis! Wilt u meer lezen over de aanpak van onze fondsen en foundations? Of wilt u zelf graag bijdragen? Informatie over de aanpak van de crisis

Lid worden

Stichting Anitya Foundation

Milieu, natuurbehoud en dierenbescherming Lokale (gemeenschaps)fondsen Waalwijk website

Stichting Anitya Foundation is een natuur- en landschapsstichting met eigen natuurbezittingen in de Achterhoek. De stichting heeft een ANBI status en bedenkt en realiseert zelf haar eigen groene initiatieven en projecten en financiert deze uit haar beschikbare jaarbudget. De stichting behandelt dus geen donatie-aanvragen van willekeurige derden.

Strategie

Het realiseren van de doelstelling wordt als private, onafhankelijke non-profit organisatie primair nagestreefd via het duurzaam in stand houden van de eigen natuur, bos en landschap bezittingen.

Doelstelling

Het duurzame behoud en de bescherming van waardevolle natuur, bos en landschap en het bijdragen aan een vitaal en sociaal platteland verbonden met de eigen landbezittingen.

Bevoegdheden bestuur

De Stichting wordt vertegenwoordigd door het voltallige Bestuur dan wel door twee gezamenlijk handelende Bestuursleden.

Beloningsbeleid

De Stichting heeft geen loonlijst en werkt voornamelijk met deskundige vrijwilligers zonder vergoeding. Het Bestuur ontvangt voor haar inspanningen geen vergoeding, onder welke naam dan ook.

RSIN-nummer

810440180

KVK-nummer

24328221

Downloads van Stichting Anitya Foundation
Download actueel beleidsplan

Deze tekst is te beheren via de instellingen in de backend

Download jaarverslag

Deze tekst is te beheren via de instellingen in de backend.

Download financien

Ook deze website maakt gebruik van cookies zodat we de website nog makkelijker en persoonlijker kunnen maken voor u.Bekijk ons cookiebeleid