Lid worden

Alle nieuwsberichten

Centrum voor Filantropische Studies

Gepost op 21 november 2019


Maak kennis met de Filantropiewetenschap

Welke rol speelt filantropie in de samenleving van vandaag? Waarom geven mensen? Hoe verhouden sociaal ondernemerschap en filantropie zich tot elkaar? Op dinsdagavond 7 en 14 januari organiseert het centrum van Filantropische Studies introductiecolleges Filantropie. De introductiecolleges zijn onderdeel van de opleiding Filantropie en geheel gratis en vrijblijvend te volgen.

meer informatie introductie colleges Filantropie

aanmelden voor de introductiecolleges


Start opleiding Besturen Filantropische Fondsen

Veel potentiĆ«le bestuursleden hebben ruime ervaring opgedaan als professional binnen een bepaald vakgebied. Voor het besturen van filantropische (vermogens)fondsen zijn daarnaast specifieke kennis en vaardigheden noodzakelijk. De opleiding Besturen van Filantropische Fondsen is gericht op vrijwilliger-bestuursleden van (vermogens)fondsen, of iedereen die overweegt om in de toekomst zitting te nemen in een dergelijk bestuur. De opleiding start 30 januari 2020 en aanmelden is nog mogelijk.

meer informatie en aanmelden voor de opleiding Besturen van Filantropische Fondsen


Ook deze website maakt gebruik van cookies zodat we de website nog makkelijker en persoonlijker kunnen maken voor u.Bekijk ons cookiebeleid