De continuïteit van de filantropie

Juist nú belangrijk in tijden van crisis! Wilt u meer lezen over de aanpak van onze fondsen en foundations? Of wilt u zelf graag bijdragen? Informatie over de aanpak van de crisis

Lid worden

Alle nieuwsberichten

Cultuurfonds zoekt Hoofd Fondsenwerving en Communicatie

Door Prins Bernhard Cultuurfonds Gepost op 26 januari 2021

Het Prins Bernhard Cultuurfonds zoekt een Inspirerend Hoofd Fondsenwerving en Communicatie. Het Fonds is op zoek naar iemand met veel kennis van zaken en vooral vanuit verbinding de afdeling verder laat bloeien en excelleren zodat iedereen maximaal kan bijdragen aan het behalen van de organisatiedoelstellingen.

De organisatie

Het Prins Bernhard Cultuurfonds ondersteunt cultuur en natuur in Nederland, inclusief het Caribisch deel van het Koninkrijk. Het Cultuurfonds verstrekt bijdragen, prijzen, stipendia en beurzen en werft hiervoor het geld. Het Cultuurfonds heeft het hoofdkantoor in Amsterdam en kent daarnaast twaalf provinciale afdelingen die projecten van regionale of lokale betekenis ondersteunen. Voor het Caribische deel van het Koninkrijk werkt het Cultuurfonds nauw samen met een aparte, aldaar gevestigde stichting. Het Cultuurfonds heeft een verbindende rol tussen makers, initiatiefnemers, vrijwilligers, schenkers en het publiek. De bestaande organisatie is uitgegroeid tot een toonaangevend privaat fonds in de cultuurwereld.

Wat ga je doen?

Samen met de afdeling ontwikkel je nieuwe initiatieven op het gebied van fondsenwerving en communicatie. Je zorgt voor concrete resultaten. Je bent het aanspreekpunt voor jouw afdeling en ondersteunt hen in hun persoonlijke ontwikkeling. Je werkt in en aan een cultuur waarin kwaliteit en vertrouwen voorop staan. Met jouw energie en kennis motiveer en inspireer je je afdeling om te groeien en in te spelen op kansen die zich voordoen in de maatschappij, je bent niet bang om beslissingen te nemen en het moeilijke gesprek aan te gaan en stimuleert verbinding met elkaar, andere afdelingen, andere stakeholders en de maatschappij.

Je geeft leiding aan de afdeling Fondsenwerving en Communicatie.

Wil je meer lezen over deze leuke functie?! Klik dan hier!


Ook deze website maakt gebruik van cookies zodat we de website nog makkelijker en persoonlijker kunnen maken voor u.Bekijk ons cookiebeleid