De continuïteit van de filantropie

Juist nú belangrijk in tijden van crisis! Wilt u meer lezen over de aanpak van onze fondsen en foundations? Of wilt u zelf graag bijdragen? Informatie over de aanpak van de crisis

Lid worden

Alle nieuwsberichten

Haëlla Stichting en Fonds 1818 slaan handen ineen

Door Haella Stichting Gepost op 23 maart 2020

Het coronavirus zet de samenleving op z’n kop. We kunnen de deur niet meer goed uit, niet meer bij elkaar op bezoek en boodschappen doen kan een spannende onderneming zijn. Vooral de kwetsbaren in de samenleving kunnen op dit moment wat extra hulp gebruiken. Gelukkig zien we dat mensen voor elkaar klaar staan. Wil jij ook anderen helpen? Maar heb je daar wat financiële ondersteuning bij nodig? Dan helpen wij jou! 

Via kleinecoronahulp.nl kan je een bijdrage aanvragen voor je initiatief. Geef aan wat je van plan bent, voor wie en wat je van ons nodig hebt. We geven een bijdrage van maximaal 2.500 euro. 

Kleinecoronahulp is een samenwerking van verschillende fondsen die actief zijn in heel Nederland en wordt uitgevoerd door de Haëlla Stichting.

Naast Fonds 1818 heeft de Stichting Fonds Schiedam Vlaardingen e.o en Stichting Boschuysen zich ook aangesloten bij dit initiatief.

Ook deze website maakt gebruik van cookies zodat we de website nog makkelijker en persoonlijker kunnen maken voor u.Bekijk ons cookiebeleid