De continuïteit van de filantropie

Juist nú belangrijk in tijden van crisis! Wilt u meer lezen over de aanpak van onze fondsen en foundations? Of wilt u zelf graag bijdragen? Informatie over de aanpak van de crisis

Lid worden

Alle nieuwsberichten

De kracht van de vrijwilliger, nu en in de toekomst

Gepost op 19 november 2019


Mini-symposium ‘De kracht van de vrijwilliger, nu en in de toekomst’

Nederland is een land van vrijwilligers. Of je nou trainer bent van het team van je kind, plaatsneemt in een lokaal bestuur of de Nederlandse taal oefent met een statushouder. In Nederland helpen we elkaar en kijken we naar elkaar om. Zodat we iets voor elkaar kunnen betekenen. Maar tegelijk leven we in een wereld die constant verandert. Er komen nieuwe vormen van vrijwillige inzet en de rol van vrijwilligers verandert. Het brengt nieuwe kansen maar ook nieuwe uitdagingen met zich mee.
Hoe zorgen we dat het potentieel dat vrijwilligers ons biedt door de maatschappij op de juiste manier wordt benut? Hoe vind én bind je individuen aan je organisatie? En hoe kan vrijwillige inzet bijdragen aan talentontwikkeling?
Op de vooravond van de dag van de vrijwilliger organiseren Oranje Fonds, ABN AMRO, het programma maatschappelijke diensttijd (MDT) en Social Finance NL een exclusief en inspirerend mini-symposium over de toekomst van de vrijwilliger. Met onder andere professor Lucas Meijs die een lange termijn visie geeft op vrijwillige inzet en workshops door Oranje Fonds, ABN AMRO en MDT die vanuit hun expertise met het onderwerp aan de slag gaan. De dag wordt afgesloten door Staatssecretaris Paul Blokhuis.

Wil jij bij het mini-symposium zijn?

Dat kan! Het mini-symposium is op vrijdag 6 december van 13.00 tot 16.00 uur in CIRCL, Gustav Mahlerlaan 10B in Amsterdam. Meld je aan via info@socfin.nl. Let op: er is een beperkt aantal plekken beschikbaar! Aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst geaccepteerd.

Ook deze website maakt gebruik van cookies zodat we de website nog makkelijker en persoonlijker kunnen maken voor u.Bekijk ons cookiebeleid