De continuïteit van de filantropie

Juist nú belangrijk in tijden van crisis! Wilt u meer lezen over de aanpak van onze fondsen en foundations? Of wilt u zelf graag bijdragen? Informatie over de aanpak van de crisis

Lid worden

Alle nieuwsberichten

Profiel ledenwerver/ relatiebeheerder

Gepost op 4 september 2020

Wie zijn wij?  

De FIN is de branchevereniging van fondsen en foundations in de filantropie. De vereniging behartigt de belangen van haar 350 leden, is het platform voor onderlinge kennisuitwisseling en stimuleert kwaliteit en effectiviteit in de sector.  

Wij maken ons sterk bij de overheid en politiek voor de initiatieven die fondsen en foundations nemen voor het publieke belang en zetten ons in om de filantropie in het algemeen en de rol van fondsen en foundations in het bijzonder onder de aandacht te brengen. De FIN vervult daarbij een brugfunctie tussen de FIN-leden en alle maatschappelijke belanghebbenden.  

Wil je meer weten? Neem dan een kijkje op  www.fondseninnederland.nl  

Wat doe je?  

Jouw focus ligt op de ledenwerving van fondsen en foundations. Jij weet als geen ander hoe je de toegevoegde waarde van het lidmaatschap van de FIN voor het voetlicht brengt. En je doet dit met verve! Op die manier bouw en onderhoud je jouw netwerk in de sector. Als ledenwerver ben je sparringpartner voor de directeur voor jouw specifieke aandachtsgebied. Ook coördineer en ondersteun je de commissie ledenwerving binnen de FIN. Je begeleidt het proces van  onboarding  van nieuwe leden. Daarbij draag je  er zorg voor dat nieuwe leden  voldoende kennis van de FIN hebben om  optimaal  het lidmaatschap  te  kunnen benutten. Verder faciliteer je het proces van zelfregulering (vrijwillige toetsing aan de FIN Code Goed bestuur) aan bestaande en nieuwe leden.   

Wie ben je?  

Je bent een enthousiasmerende en servicegerichte persoonlijkheid. Vanzelfsprekend ben je representatief en resultaatgericht. Je houdt ervan om je mouwen op te stropen en je gaat een uitdaging niet uit de weg. Je bent een  teamplayer  pur sang en weet op organisatorisch vlak de balletjes in de lucht te houden. Je hebt kennis van de sector fondsen en foundations en hebt je sporen verdiend op het gebied van ledenwerving.  

Wat bieden wij je?  

Kom jij ons team versterken? Dan krijg jij de unieke kans om te werken in het hart van de filantropie voor 350 goede doelen fondsen. Je standplaats is het Foundation House, een prachtige klassiek pand  gedeeld met stichtingen en organisaties die zich inzetten voor de samenleving.  Centraal gelegen en makkelijk bereikbaar met auto, fiets en OV. Het team bestaat uit een drietal enthousiaste collega’s die met veel plezier en kennis en kunde hun vak uitoefenen. Je werkt nauw samen met onze leden en diverse maatschappelijke organisaties. Kortom, een inspirerende werkomgeving met niet  alleen  voldoend e vrijheid voor de uitvoering van jouw taken maar waar ook  volop  ruimte voor eigen ontwikkeling is.  

Werktijd en arbeidsvoorwaarden : 32 uur in de week, exacte verdeling uren en dagen in overleg  

Interesse?  

Voor meer informatie kun je contact opnemen met  Siep Wijsenbeek, directeur FIN via 070-3262753 of  directeur@verenigingvanfondsen.nl. Wil je direct solliciteren? Dat kan natuurlijk ook!  Stuur dan je CV en motivatie onder vermelding van vacature ledenwerver naar  info@verenigingvanfondsen.nl.  Wij ontvangen je reactie graag voor 15 oktober.

Ook deze website maakt gebruik van cookies zodat we de website nog makkelijker en persoonlijker kunnen maken voor u.Bekijk ons cookiebeleid