De continuïteit van de filantropie

Juist nú belangrijk in tijden van crisis! Wilt u meer lezen over de aanpak van onze fondsen en foundations? Of wilt u zelf graag bijdragen? Informatie over de aanpak van de crisis

Lid worden

Alle nieuwsberichten

SBNL Natuurfonds zoekt nieuwe directeur

Door SBNL Natuurfonds Gepost op 4 maart 2021

SBNL Natuurfonds is een landelijke natuurorganisatie die haar fondsen inzet om particulier natuur- en landschapsbeheer te ondersteunen waarbij duurzame benutting als een normaal gegeven wordt gezien. SBNL slaat een brug tussen betrokken natuurliefhebbers enerzijds en actief beherende particulieren en agrariërs anderzijds. SBNL zorgt voor promotie en financiële ondersteuning en stimuleert praktijkgericht onderzoek. 

SBNL heeft een ambitieus fondswervingsplan opgesteld dat voorziet in de oprichting van regiofondsen in het hele land, waarbij nauwe samenwerking met gelijkgezinde organisaties wordt gezocht.

Vanwege de ambitie om, naar het voorbeeld van haar bestaande fondsen, in iedere provincie een fonds in te richten is SBNL Natuurfonds op zoek naar een nieuwe directeur die zich met name zal richten op het uitwerken en uitvoeren van bovengenoemde doelstelling.

Volledige functieomschrijving

Ook deze website maakt gebruik van cookies zodat we de website nog makkelijker en persoonlijker kunnen maken voor u.Bekijk ons cookiebeleid