De continuïteit van de filantropie

Juist nú belangrijk in tijden van crisis! Wilt u meer lezen over de aanpak van onze fondsen en foundations? Of wilt u zelf graag bijdragen? Informatie over de aanpak van de crisis

Lid worden

Alle nieuwsberichten

Stichting Dinamo Fonds zoekt nieuwe directeur

Door Stichting Dinamo Fonds Gepost op 29 januari 2021

Heb jij ervaring met kleinschalige organisaties, bij voorkeur NGO, goede doelen dan wel vermogensfonds? En ben je een goede netwerker? Dan is deze functie wellicht iets voor jou.

De nieuwe directeur is in meerdere opzichten het boegbeeld van het Fonds en treedt actief naar buiten om het fonds onder de aandacht te brengen bij relevante doelgroepen en stakeholders. Hij/zij is in staat om nieuwe doelgroepen voor het fonds te interesseren en beweegt zich gemakkelijk als een ervaren netwerker. De nieuwe directeur heeft gevoel voor samenwerken met het bestuur van het fonds. Hij/zij is in staat om bestaand beleid te executeren en het bestuur met nieuwe initiatieven en ideeën te voeden.  

Doel van het Dinamo Fonds is om een ideële instelling voor het algemeen nut te zijn, bedoeld voor het nageslacht ‘omdat de huidige generaties de rijkdommen van de aarde gebruiken zonder er bij stil te staan, wat de gevolgen zijn voor hen’, aldus oprichter heer Donald E. van Raalte De gekozen doelcategorieën zijn daarom geselecteerd op de functie “bewaren (monumenten, natuur) en “beschermen” (dieren, natuur).     

Je kunt de vacature hier lezen

Ook deze website maakt gebruik van cookies zodat we de website nog makkelijker en persoonlijker kunnen maken voor u.Bekijk ons cookiebeleid