Lid worden

Alle berichten over aanpak van de crisis

Stimuleringsregeling 'Mentaal Welzijn Jongeren en Corona'

Door Fonds 21 Gepost op 25 februari 2021
Fonds 21 op zoek naar projecten.

De impact van de coronapandemie op de mentale gezondheid van jongeren is enorm. De maatregelen die zijn getroffen om het coronavirus in te dammen zorgen voor een acute en zorgwekkende stijging van het aantal jongeren dat zich eenzaam voelt en/of kampt met psychische klachten. 

Fonds 21 vindt dat alle jongeren een goede start verdienen in de samenleving en zet zich in voor de maatschappelijke kansen voor deze groep. Op dit moment kan dit echter niet zonder oog te hebben voor de mentale situatie van jongeren. Met de stimuleringsregeling ‘Mentaal Welzijn Jongeren & Corona’ wil Fonds21 de gevolgen van de coronamaatregelen op het mentale welzijn van jongeren nu verzachten.

Het fonds is op zoek naar projecten die nog dit jaar (grotendeels) gerealiseerd kunnen worden. Dat kunnen zowel nieuwe initiatieven zijn als bestaande projecten zijn die kunnen worden opgeschaald.

Meer lezen over de stimuleringsregeling 'Mentaal Welzijn Jongeren & Corona 

Ook deze website maakt gebruik van cookies zodat we de website nog makkelijker en persoonlijker kunnen maken voor u.Bekijk ons cookiebeleid