Lid worden

Al meer dan 350 leden vertrouwen op de FIN

Verhoog uw impact door samenwerking met andere FIN-leden, profiteer van de kennis en ervaring in het netwerk en maak samen met de FIN zichtbaar wat u doet voor de samenleving.

Inzicht, kennis en netwerk

De FIN is de branchevereniging van fondsen en foundations die zich geheel richten op de filantropie. Aan de ruim 350 leden die bij ons zijn aangesloten, bieden wij inzicht, kennis en netwerk. Dit doen we door samen met hen ontwikkelingen in de filantropische sector te duiden en waar mogelijk wetgeving en (zelf)regulering mede te bepalen of te be茂nvloeden. Laat ook 煤w stem horen zodat de FIN uw belangen kan behartigen bij de overheid en politiek.

Alle fondsen

Waarom lid worden?

 

Niet alleen behartigt de FIN uw belangen als filantropische instelling zorgvuldig en met verve. Ook krijgt u exclusieve toegang tot het ledennetwerk van de FIN. Leden worden via onze website en nieuwsbrief periodiek op de hoogte gehouden van nieuws en wat er speelt in Brussel en Den Haag.

Maar dat niet alleen. De FIN organiseert tweemaal per jaar een ledenvergadering. Tijdens deze vergaderingen komen actuele onderwerpen aan bod. Leden, bestuur en gastsprekers geven presentaties over nieuwe en relevante ontwikkelingen. Ook zijn er gedurende het hele jaar diverse bijeenkomsten waaraan uw bestuur en/of staf kan deelnemen, zoals themabijeenkomsten en werkgroepbijeenkomsten. Deze bijeenkomsten zijn bij uitstek geschikt om te netwerken, ervaringen en kennis uit te wisselen en u wordt op de hoogte gebracht van actuele ontwikkelingen in de filantropische sector


Voordelen van lidmaatschap:

        Toegang tot het ledennetwerk voor kennisuitwisseling en samenwerking

        Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de sector

        Inspraak in de belangenbehartiging;

        Toegang tot MijnFIN, een informatieplatform exclusief voor FIN-leden;

        Indien gewenst publicatie van uw verplichte ANBI gegevens op de FIN-website;

        Twee keer per jaar het e-bulletin FINieuws;

        Regelmatig e-mail met actuele informatie: 'FINflits';

        Ondersteuning bij specifieke vragen.


Klik hier om het lidmaatschapsreglement van de FIN te bekijken.

Kennis delen en halen

Wil u kennis delen en halen op het gebied van alles wat er speelt in de filantropische sector? Vraag dan nu meer informatie aan over het lidmaatschap of meld u direct aan.

Ook deze website maakt gebruik van cookies zodat we de website nog makkelijker en persoonlijker kunnen maken voor u.Bekijk ons cookiebeleid