Lid worden

Alle bijeenkomsten

Landgoederen en filantropie

1 juni 2023 11:00 - 12:00 hybride bijeenkomst Gratis tickets
Op donderdag 1 juni organiseren wij weer een FIN koffietafel. Het onderwerp van deze FIN koffietafel is landgoederen en filantropie. De koffietafel kun je zowel fysiek als online bijwonen.

Veel van onze leden hebben van oudsher land als bezit of belegging. Daarnaast zijn er ook FIN-leden die de instandhouding van een landgoed in de statutaire doelstelling hebben. En dan zijn er ook nog FIN-leden die circulaire en duurzame landbouw stimuleren en/of financieren. Deze vormen van landbouw lenen zich goed voor particulier landbezit waar opbrengst minder prioriteit heeft en er meer op de lange termijn kan worden gedacht. 

Koffietafel fysiek bijwonen

Je kunt deze koffietafel ook fysiek bijwonen op de Business University Nyenrode. Na afloop van de koffietafel is er een lunch en gelegenheid om te netwerken. Aansluitend organiseren we in samenwerking met de Business University Nyenrode een aantal verdiepingssessies over de instandhouding van landgoed en circulaire landbouw. 


JA, ik meld me aan     

 

Ook deze website maakt gebruik van cookies zodat we de website nog makkelijker en persoonlijker kunnen maken voor u.Bekijk ons cookiebeleid