Lid worden

Alle bijeenkomsten

Tevredenheidsonderzoek projectpartners Dioraphte

1 november 2023 11:00 - 12:00 online Gratis tickets
Hoe tevreden zijn de projectpartners van Diorapthe? Het vermogensfonds heeft onlangs een extern onderzoeksbureau gevraagd een tevredenheidsonderzoek uit te voeren. De uitkomsten en ervaringen delen we graag tijdens de FIN online koffietafel op woensdag 1 november.

Om een zo goed mogelijke gever te zijn, heeft Dioraphte via onderzoeksbureau Motivaction de tevredenheid van haar aanvragers onderzocht. Dit wordt een grantee perception report genoemd. 

De uitkomsten en ervaringen worden tijdens de koffietafel door Jasmijn Melse en Fiona Buruma gedeeld. Er wordt zowel gesproken over de voorbereiding voor het bestuur, de scope van de vragenlijst en de keuze voor het onderzoeksbureau, als praktische zaken over het aanleveren van gegevens, het aantal respondenten, de kosten en de opvolging nadien. Ook delen zij hun belangrijkste lessen.

We denken dat dit tot interessante gespreksstof kan leiden tijdens de koffietafel. Fondsen die al zo’n onderzoek hebben laten uitvoeren zijn ook zeer welkom om hun ervaringen te delen. 

Graag tot 1 november!

Ja, ik meld me aan

 

Ook deze website maakt gebruik van cookies zodat we de website nog makkelijker en persoonlijker kunnen maken voor u.Bekijk ons cookiebeleid