Lid worden

Alle bijeenkomsten

Workshop Sociale Veiligheid

5 oktober 2023 10:00 - 12:30 Porticus, Jachthavenweg 111, 1081 KM Amsterdam Gratis tickets
Hoe stimuleer je als fonds de sociale veiligheid bij de projecten van de aanvragers en/of partners? Meld je aan voor de workshop 'Sociale Veiligheid' op 5 oktober!

Wat zijn de bouwstenen van sociaal veiligheidsbeleid? Hoe stimuleer je als fonds de sociale veiligheid bij aanvragers/partners? Er zijn verschillende manieren om als fonds dit onder de aandacht van aanvragers/partners te brengen, bijvoorbeeld als onderdeel van de aanvraagprocedure. Uit de enquête van dit voorjaar bleek het gros van de respondenten hier graag informatie over te krijgen. 

Daarom organiseert de werkgroep Sociale Veiligheid op 5 oktober een workshop over Sociale Veiligheid. Op het programma o.a. een bijdrage van Elise Kant, directeur van Haëlla stichting. N.a.v. een eerdere FIN workshop over Sociale Veiligheid heeft deze stichting flinke stappen gezet, Elise vertelt over hun aanpak.

Wil je verzekerd zijn van deelname? Schrijf je alvast in! 

Ja, ik meld me aan


Ook deze website maakt gebruik van cookies zodat we de website nog makkelijker en persoonlijker kunnen maken voor u.Bekijk ons cookiebeleid