De continuïteit van de filantropie

Juist nú belangrijk in tijden van crisis! Wilt u meer lezen over de aanpak van onze fondsen en foundations? Of wilt u zelf graag bijdragen? Informatie over de aanpak van de crisis

Lid worden

Alle nieuwsberichten

4-daagse cursus: Fondsen in transities

Gepost op 18 november 2020

Veel van de maatschappelijke problemen waar fondsen aan werken zijn complex en systemisch van aard. Denk aan armoede, de vervuiling van onze leefomgeving, voedselverspilling en eenzaamheid. Ze worden in stand gehouden door hoe onze samenleving is geordend en vergen fundamentele verandering op de lange termijn. Dit inzicht heeft consequenties voor de manier waarop fondsen problemen adresseren. Hoe bepaal je welke investeringen bijdragen aan de benodigde transities richting een duurzame en inclusieve toekomst en welke niet? En wat betekent dit voor de rol van fondsen en investeerders?

Voor wie verder wil met deze vraagstukken biedt DRIFT in samenwerking met Beter Geven nu de vierdaagse cursus ‘Fondsen in Transities’ aan. In dit programma word jij, ambitieuze vernieuwer in de fondsenwereld, uitgedaagd een andere rol aan te nemen aan de hand van transitieperspectief en ga je aan de slag met duurzame en inclusieve transformatie. Inschrijven kan hier!

NOTA BENE: Wij informeren u vrijblijvend over deze cursus aangeboden door DRIFT en Beter Geven. Vanuit de FIN coördineren wij uitnodigingen van derde organisaties met de waarborgen van privacy en versturen uitnodigingen alleen als wij ze voldoende relevant achten voor de leden en/of als de FIN zelf een participerende of organisatorische rol heeft. 

Ook deze website maakt gebruik van cookies zodat we de website nog makkelijker en persoonlijker kunnen maken voor u.Bekijk ons cookiebeleid