Lid worden

Alle nieuwsberichten

Beleidsmedewerker kansspelen

Gepost op 17 april 2024
De Rijksoverheid is op zoek naar een Beleidsmedewerker Kansspelen voor 36u/week. Reageren kan tot 29 april a.s.

Sinds de opening van de online gokmarkt staat het kansspelbeleid volop in de aandacht. De Nederlandse overheid wil spelers beschermen, gokverslaving voorkomen en fraude, witwassen en illegaal aanbod tegengaan. De komende tijd ligt er een flinke uitgaging met de bijsturing van de (online) gokmarkt, onder meer op basis van de evaluatie van de Wet kansspelen op afstand. Daaruit volgen naar verwachting nieuwe wijzigingen van wet- en regelgeving. Dit pakken we op samen met de Kansspelautoriteit, andere overheidspartijen, verslavingsexperts en de kansspelbranche.

Hoe kan jij bijdragen?

Het team Integriteit en Kansspelen zoekt versterking om deze opgave te realiseren. Als beleidsmedewerker ben je verantwoordelijk voor een aantal uitdagende onderwerpen binnen het kansspelbeleid. Denk aan speelautomaten, casino’s, fysieke sportweddenschappen en loterijen. Daarbij ligt jouw nadruk op verbetering van wet- en regelgeving en evaluatie van de uitgangspunten van het kansspelbeleid. Dat doe je op basis van wetenschappelijk onderzoek en signalen uit de praktijk.

Meer lezen over deze vacature

Ook deze website maakt gebruik van cookies zodat we de website nog makkelijker en persoonlijker kunnen maken voor u.Bekijk ons cookiebeleid