Lid worden

Alle nieuwsberichten

Beter Geven organiseert workshop Theory of Change

Gepost op 18 augustus 2021
Een Theory of Change is een schematische weergave van de doelstelling(en) van jouw fonds en de stappen via welke deze gerealiseerd kan/kunnen worden.

Welke impact streef je na, welke korte en middellange termijn resultaten zijn daarvoor nodig en via welke toekenningen, initiatieven en activiteiten kunnen die tot stand worden gebracht? Beter Geven organiseert op 16 november deze workshop waar je inzicht krijgt in het nut ervan voor jouw eigen fonds en hoe je het concept je eigen maakt. Een Theory of Change kan betrekking hebben op een specifiek programma of op een fonds als geheel. Het opstellen ervan vraagt de nodige energie en aandacht, maar levert uiteindelijk een middel op dat tot maximale impact leidt. Een Theory of Change maakt namelijk impliciete kennis expliciet, biedt houvast voor strategische keuzes en kan helpen om de dialoog met ontvangers vorm te geven. Bovendien stelt een goede Theory of Change je in staat om selectiecriteria en beoordelingsindicatoren te definiĆ«ren en daarmee de basis te leggen voor evaluatie en impactmanagement. 

Voor meer informatie over Beter Geven en de workshop zelf klikt u hier

Leden van de FIN ontvangen 10% korting.

NOTA BENE: Wij informeren u vrijblijvend over deze masterclass.Vanuit de FIN coƶrdineren wij uitnodigingen van derde organisaties met de waarborgen van privacy en versturen uitnodigingen alleen als wij ze voldoende relevant achten voor de leden en/of als de FIN zelf een participerende of organisatorische rol heeft.

Ook deze website maakt gebruik van cookies zodat we de website nog makkelijker en persoonlijker kunnen maken voor u.Bekijk ons cookiebeleid