Lid worden

Alle nieuwsberichten

Dien jouw onderzoeksvraag in!

Door Bavo Stichting Heemstede Gepost op 10 mei 2023
Heb jij een project gericht op het welzijn van ouderen dat een benadering met positieve gezondheid stimuleert? De Bavostichting Heemstede nodigt je uit jouw voorstel in te dienen.

De Bavostichting Heemstede is een fonds dat projecten ondersteunt ter bevordering van ouderenwelzijn.

Afgelopen 20 jaar heeft de stichting ook meermaals een bijzonder hoogleraarschap gefinancierd voor het stimuleren van wetenschappelijk ouderenonderzoek. Voor de komende jaren kan de Bavostichting opnieuw onderzoek ondersteunen tot max. € 50.000 per jaar. Ditmaal wil de stichting het anders besteden dan voorheen.

Zij hebben speciale interesse voor projecten voor het welzijn van ouderen die een benadering met positieve gezondheid stimuleren en voor projecten rond activering en zingeving. Ook andere voorstellen met toepasbaarheid, implementatie en maatschappelijke relevantie zijn mogelijk.

Doelstellingen, voorkeuren:

  • Passend binnen het beleid van de stichting 
  • In cofinanciering met andere financieringsbronnen, bij voorkeur met directe lijn naar uitvoering en implementatie
  • Bij voorkeur in de regio Kennemerland
  • Bij voorkeur in samenwerking met MBO- en/of HBO-instelling


De Bavostichting ontvangt graag conceptvoorstellen van geïnteresseerde organisaties.

Deze voorstellen moeten een duidelijk idee bevatten van doel en impact van het project,  een globale beschrijving van: opzet en planning, begroting en dekkingsplan, betrokken organisaties en samenwerkings- verbanden.

Voorstel indienen

De uiterste inzenddatum is dinsdag 30 mei 2023. Voorstellen kun je mailen naar info@bavostichting.nl Via dit mailadres kun je ook een terugbelverzoek sturen met een vraag om nadere informatie.



Ook deze website maakt gebruik van cookies zodat we de website nog makkelijker en persoonlijker kunnen maken voor u.Bekijk ons cookiebeleid