Lid worden

Alle nieuwsberichten

Fonds 1818 verdubbelt jouw energiedonatie

Door Fonds 1818 Gepost op 29 november 2022
Wil jij de energiecompensatie van twee keer 190 euro, of een deel daarvan, doneren aan mensen die het harder nodig hebben dan jij? Fantastisch! Fonds 1818 maakt van iedere euro die jij schenkt twee euro.

Iedereen in Nederland krijgt twee keer 190 euro korting op de energierekening, om te helpen de maanden november en december 2022 te dekken. Deze korting krijg je via je energieleverancier. Heb je het niet nodig? Dan kun je besluiten om het geld niet zelf te houden, maar om het weg te geven. Fonds 1818 stimuleert dit, daarom verdubbelen wij elke euro die je weggeeft. 

Hoe werkt het?

Wij werken nauw samen met sommige stichtingen en welzijnsorganisaties in onze regio. Jij geeft het bedrag dat je wilt doneren aan één van deze organisaties. Zij zorgen ervoor dat het geld terechtkomt bij huishoudens met een laag inkomen. Dat kan via de verschillende onderstaande websites. Het totaalbedrag dat bij elke organisatie binnenkomt wordt door Fonds 1818 verdubbeld. Jouw bijdrage is dan ineens 380 euro of zelfs 760 euro waard.


Doneren kan via deze stichtingen en welzijnsorganisaties:

Den Haag - Sociale Fondsen Den Haag (verdubbeling tot maximaal € 50.000)

Westland - Westland Geeft Warmte (verdubbeling tot maximaal € 10.000)

Zoetermeer - SUN Zoetermeer (verdubbeling tot maximaal € 25.000)

Delft, Pijnacker-Nootdorp en Midden Delfland - Urgente Noden Delft (verdubbeling tot maximaal € 25.000)

Verdubbelaar voor andere gemeenten in onze regio

We verwachten op korte termijn ook een verdubbelaar op te zetten in andere gemeenten in onze regio. Houd deze pagina in de gaten voor informatie daarover

Ook deze website maakt gebruik van cookies zodat we de website nog makkelijker en persoonlijker kunnen maken voor u.Bekijk ons cookiebeleid