Lid worden

Alle nieuwsberichten

Help nieuwe noodbureaus mogelijk maken

Door Stichting Urgente Noden Nederland Gepost op 9 februari 2021
Kan en wil uw fonds in deze coranatijd extra geld besteden voor mensen met urgente noden?

Ondanks alle voorzieningen die Nederland rijk is, hebben sommige mensen toch urgente financiële problemen. Deze mensen kunnen via dienst- en hulpverleners noodhulp aanvragen bij een Stichting Urgente Noden (SUN) bureau. 

Kan en wil uw fonds in deze coronatijd extra geld besteden voor mensen met urgente noden? Neemt u dan contact op met een noodhulpbureau in uw werkgebied of met SUN Nederland (op deze landkaart vindt u een overzicht van alle noodhulpbureaus). Samen kunt u dan kijken welke inzet het meest effectief is.

SUN Nederland vindt dat noodhulp niet van toeval afhankelijk mag zijn en streeft daarom naar een landelijk dekkend netwerk van deze SUN-noodhulpbureaus. Op die manier zorgt SUNN er samen met gemeenten, donateurs, dienst- en hulpverleners voor dat niemand meer tussen wal en schip hoeft te raken. 

Met een gift voorkomen SUN-noodhulpbureaus veel persoonlijk leed en maatschappelijke kosten, en verbeteren zij kwaliteit van leven omdat deze werkt als vangnet of springplank voor personen met urgente noden. Ook als uw fonds interesse heeft om nieuwe noodhulpbureaus mede mogelijk te maken dan hoort SUN Nederland graag van u!

Ook deze website maakt gebruik van cookies zodat we de website nog makkelijker en persoonlijker kunnen maken voor u.Bekijk ons cookiebeleid