Lid worden

Alle nieuwsberichten

Interessante opleidingen bij de VU

Gepost op 16 november 2022
De VU organiseert in het voorjaar van 2023 twee opleidingen die mogelijk interessant zijn voor jullie!

Actuele opleiding door hoogleraar Theo Schuyt over de veranderkracht van Maatschappelijke Filantropie

Steeds meer zie je dat burgers zichzelf organiseren en hun eigen verantwoordelijkheid nemen voor het algemeen welzijn. Maatschappelijke filantropie speelt daardoor een cruciale rol in onze netwerksamenleving. Wanneer je als professional van een culturele of maatschappelijke non-profit organisatie deze veranderkracht effectief wilt benutten, dan is actuele vakkennis noodzakelijk. 

Het is dan ook goed om te weten dat op dinsdag 10 januari a.s. om 19.00 uur bij VU School of Governance de opleiding “Maatschappelijke Filantropie: Betekenis & Functie” van start gaat. 

De opleiding -die wordt gegeven door de bekende hoogleraar Theo Schuyt- helpt je bij de verdere groei van je organisatie. In de afgelopen 20 jaar heeft hij al meer dan 400 professionals opgeleid die daarmee hun impact op de maatschappij hebben vergroot. Wil je als professional van betekenis zijn en blijven? Ontdek dan dit zingevende aanbod en oriënteer je verder op de website.

VU PAO: Besturen van Filantropische Fondsen

Ben je bestuurslid van een fonds en wil je de impact ervan vergroten? Ben je van plan vrijwilliger-bestuurslid te worden van een vriendenstichting of een steunfonds? Dan ben je op donderdag 19 januari a.s. om 19.00 uur van harte welkom bij de postacademische opleiding “Besturen van filantropische Fondsen” van VU School of Governance. 

Deze opleiding is mede tot stand gekomen door het KSBW-fonds, tevens FIN-lid. Afgelopen juni werd het 10-jarig jubileum van de opleiding gevierd met een symposium en de publicatie van een informatief magazine. Dit magazine kan je hier downloaden. Cursisten zijn daarin aan het woord en geven je informatie over het belang van deze opleiding en de inhoud ervan. 

De opleiding biedt de mogelijkheid voor zowel jonge als al wat oudere bestuursleden om alle goede intenties op een wetenschappelijk verantwoorde manier in praktijk te brengen. Geïnteresseerd? Bekijk de website voor meer informatie.

Ook deze website maakt gebruik van cookies zodat we de website nog makkelijker en persoonlijker kunnen maken voor u.Bekijk ons cookiebeleid