Lid worden

Alle nieuwsberichten

Jasmijn Melse nieuwe directeur bij Dioraphte

Door Dioraphte Gepost op 1 februari 2022
Jasmijn Melse is de nieuwe Operationeel Directeur van Dioraphte. Zij volgt in deze rol Henk van Stokkom op, die stapsgewijs gaat terugtreden. Henk blijft als projectadviseur actief voor de portefeuilles sociale initiatieven in Afrika en sociale initiatieven in Nederland.

Jasmijn Melse is meer dan vijftien jaar actief in de filantropiesector in binnen- en buitenland. Jasmijn was na haar studie internationale betrekkingen universitair docente internationale organisaties en noodhulp aan de Rijksuniversiteit Groningen, werkte voor Adessium Foundation en sinds 2012 voor ABN AMRO MeesPierson filantropie, laatstelijk als Hoofd Filantropie Advies. 

De afgelopen twee jaar was zij actief als zelfstandig filantropie adviseur. Ze is tevens bestuurslid van een aantal fondsen. Jasmijn zal de dagelijkse leiding hebben over Dioraphte en de spil vormen tussen het bestuur, de projectadviseurs en andere betrokkenen.

Wij wensen Jasmijn veel succes en plezier in haar nieuwe functie en bedanken Henk voor zijn jarenlange, grote inzet voor de FIN. Henk was o.a. lid van de Commissie Code Goed Bestuur en onze Beleggingswerkgroep.

foto Jasmijn: Evelien Hogers Fotografie

Ook deze website maakt gebruik van cookies zodat we de website nog makkelijker en persoonlijker kunnen maken voor u.Bekijk ons cookiebeleid