Lid worden

Alle nieuwsberichten

Kantoorruimte te huur

Gepost op 1 juni 2023
Vanaf 1 november 2023 komt er een kantoorruimte (44,6 m2) beschikbaar in het Foundation House in Den Haag.

Het Foundation House is een verzamelgebouw waarin diverse filantropische organisaties gevestigd zijn. Centrale voorzieningen worden met elkaar gedeeld. Zeer goed bereikbaar per OV, auto en fiets. Eigen parkeerplaats met oplaadpunt voor elektrische auto’s. Meer informatie over mogelijkheden is te verkrijgen bij Stephanie van Westrhenen en/of Janne Bakker, Stichting Levi Lassen (070-3653930 / info@lassengroep.nl).

Het gaat om 44,6 m2 eigen kantoorruimte op de 2e verdieping, geschikt voor 4-6 werkplekken. Eveneens het medegebruik van de bovengenoemde gemeenschappelijke ruimtes alsmede 1 parkeerplaats. De kantoorruimte is gestoffeerd en maakt gebruik van een gedeelde pantry, toilet en koffieapparaat. Tevens is LED werkverlichting aanwezig, alsmede een netwerkbekabeling cat6A. 

De ruimte is voorzien van koeling en warmte en heeft inpandige zonnescreens. De huurprijs is € 913,75,- ex btw per maand (incl. 1 parkeerplaats) en exclusief de servicekosten. De servicekosten worden apart als voorschot maandelijks inclusief btw gefactureerd. Afrekening volgt jaarlijks op basis van de werkelijke kosten. Onder de servicekosten vallen o.a. elektra, water, verwarming, koeling, vuilafvoer, schoonmaak, alarm en koffie- en theevoorzieningen. Indicatiebedrag € 475,- ex btw per maand.

Ook deze website maakt gebruik van cookies zodat we de website nog makkelijker en persoonlijker kunnen maken voor u.Bekijk ons cookiebeleid