De continuïteit van de filantropie

Juist nú belangrijk in tijden van crisis! Wilt u meer lezen over de aanpak van onze fondsen en foundations? Of wilt u zelf graag bijdragen? Informatie over de aanpak van de crisis

Lid worden

Alle nieuwsberichten

Korting op cursussen Beter Geven

Gepost op 10 februari 2021

Heeft u behoefte aan bijscholing op het gebied van projectadvisering, financiële beoordeling van aanvragen of bijvoorbeeld beoordeling van sociale ondernemingen? 

Beter Geven, een onafhankelijk filantropie-adviesbureau, stimuleert bestuurders, managers en medewerkers van fondsen en andere filantropische instellingen te groeien in hun rol, o.a. door een uitgebreid cursusaanbod. FIN-leden krijgen een korting op de deelnamekosten.

Het volledige cursusaanbod van Beter Geven vind u hier

NOTA BENE: Wij informeren u vrijblijvend over deze cursussen. Vanuit de FIN coördineren wij uitnodigingen van derde organisaties met de waarborgen van privacy en versturen uitnodigingen alleen als wij ze voldoende relevant achten voor de leden en/of als de FIN zelf een participatieve of organiserende rol heeft.

Ook deze website maakt gebruik van cookies zodat we de website nog makkelijker en persoonlijker kunnen maken voor u.Bekijk ons cookiebeleid