Lid worden

Alle nieuwsberichten

Maak kennis met de Filantropiewetenschap

Gepost op 11 november 2020
Welke rol speelt filantropie in de samenleving van vandaag?

Welke rol speelt filantropie in de samenleving van vandaag? Waarom geven mensen? Hoe verhouden sociaal ondernemerschap en filantropie zich tot elkaar? Op dinsdagavond 5 en 12 januari organiseert het centrum van Filantropische Studies introductiecolleges Filantropie. De introductiecolleges zijn onderdeel van de opleiding Filantropie en geheel gratis en vrijblijvend te volgen. Bekijk hier de flyer voor meer informatie. Klik hier om u aan te melden.

Start opleiding Besturen Filantropische Fondsen 

Veel potentiële bestuursleden hebben ruime ervaring opgedaan als professional binnen een bepaald vakgebied. Voor het besturen van filantropische (vermogens)fondsen zijn daarnaast specifieke kennis en vaardigheden noodzakelijk. De opleiding Besturen van Filantropische Fondsen is gericht op vrijwilliger-bestuursleden van (vermogens)fondsen, of iedereen die overweegt om in de toekomst zitting te nemen in een dergelijk bestuur. De opleiding start 21 januari 2021 en aanmelden is nog mogelijk. Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

Ook deze website maakt gebruik van cookies zodat we de website nog makkelijker en persoonlijker kunnen maken voor u.Bekijk ons cookiebeleid