Lid worden

Alle nieuwsberichten

Masterclasses Internationale Samenwerking

Gepost op 16 juni 2023
Leer alles over de belangrijkste kwesties in internationale ontwikkeling tijdens deze masterclasses van de Radboud Universiteit.


Wat zijn de belangrijkste debatten in internationale ontwikkeling? Wat maakt organisaties impactvol? Hoe kunnen we werken aan meer gelijkwaardige partnerschappen? 

In een reeks van 9 bijeenkomsten leer je alles over deze en andere belangrijke kwesties in internationale ontwikkeling. 

AMID Masterclasses biedt de nieuwste academische kennis en inzichten die relevant zijn voor ontwikkelingsprofessionals. Je wordt gestimuleerd om deze toe te passen in je eigen dagelijkse praktijk terwijl je ervaringen deelt met professionals met verschillende achtergronden. De focus in elke masterclass ligt op interactie en diepgaande discussie met een academische expert en mededeelnemers.

Meer lezen
NB: Wij informeren je vrijblijvend over deze masterclass. Vanuit de FIN coördineren wij uitnodigingen van derde organisaties met de waarborgen van privacy en versturen uitnodigingen alleen als wij ze voldoende relevant achten voor de leden en/of als de FIN zelf een participerende of organisatorische rol heeft. 

Ook deze website maakt gebruik van cookies zodat we de website nog makkelijker en persoonlijker kunnen maken voor u.Bekijk ons cookiebeleid