De continuïteit van de filantropie

Juist nú belangrijk in tijden van crisis! Wilt u meer lezen over de aanpak van onze fondsen en foundations? Of wilt u zelf graag bijdragen? Informatie over de aanpak van de crisis

Lid worden

Alle nieuwsberichten

Masterclasses Internationale Samenwerking

Gepost op 23 december 2020

Wat is nodig voor goede partnerschappen? Wanneer heb je impact en hoe meet je dat? Hoe communiceer je met donateurs? Het is een greep uit de onderwerpen die voorbij komen in de masterclass reeks Internationale Samenwerking van AMID (Radboud Universiteit).

De reeks die start op 4 februari 2021 is speciaal bedoeld voor medewerkers van fondsen en maatschappelijke organisaties en daagt hen uit wetenschappelijke inzichten te vertalen naar de eigen organisatie. In negen online bijeenkomsten en drie optionele face-to-face bijeenkomsten zet telkens een expert de meest recente wetenschappelijke inzichten over een thema op een rij.

De masterclasses staan stil bij geleerde lessen, kansen en dilemma’s en zijn zo ontworpen dat deelnemers eigen ervaringen en vraagstukken inbrengen en zich laten inspireren door de kennis en vragen van andere deelnemers.Vanuit de gedachte dat kennis cruciaal is om effectief te kunnen werken hebben de masterclasses als doel de kwaliteit en professionaliteit van de fondsensector te vergroten.

'De masterclasses leren je bepaalde blinde vlekken zien. Of het nu om het bereiken van de allerarmsten gaat, de legimiteit van Noordelijke NGO's of de verschillende manieren van impact vaststellen. Wat mij betreft verplichte kost voor vermogensfondsen en goede doelen die zich richten op internationale samenwerking' , Jasmijn Melse, filantropie adviseur.

Kijk voor meer informatie op de website of neem contact op met Olga VandeWall.

NOTA BENE: Wij informeren u vrijblijvend over deze masterclass. Vanuit de FIN coördineren wij uitnodigingen van derde organisaties met de waarborgen van privacy en versturen uitnodigingen alleen als wij ze voldoende relevant achten voor de leden en/of als de FIN zelf een participerende of organisatorische rol heeft. 

Ook deze website maakt gebruik van cookies zodat we de website nog makkelijker en persoonlijker kunnen maken voor u.Bekijk ons cookiebeleid