De continuïteit van de filantropie

Juist nú belangrijk in tijden van crisis! Wilt u meer lezen over de aanpak van onze fondsen en foundations? Of wilt u zelf graag bijdragen? Informatie over de aanpak van de crisis

Lid worden

Alle nieuwsberichten

Op 2 december gaat het Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet van start!

Gepost op 24 november 2020

Op woensdag 2 december om 15.30 uur wordt de officiële openingsshow van het Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet uitgezonden. 

Het wordt een online show met veel bijzondere gasten. Zoals Minister van Gehandicaptenzaken Rick Brink, boswachter Erik de Jonge en corporate antropoloog Jitske Kramer. Maar ook de voorzitter van MKB-Nederland Nederland, Jacco Vonhof, Büsra Celik, Paula Udondek, Machteld Huber schuiven aan tafel aan. Evenals Kavita Parbhudayal, wethouder in de Gemeente Den Haag, die voor deze opening als gaststad optreedt.

Voor muziek en entertainment wordt uiteraard ook gezorgd. De presentatie is in handen van de vakkundige Irene Moors.

Iedereen die meer wil weten over hoe we met Vrijwillige Inzet Nederland nog mooier, beter, socialer, vrolijker, sportiever, avontuurlijker of meer kunnen maken, is van harte welkom bij de uitzending op 2 december om 15.30 uur. Wilt u meer weten? Klik dan hier! 

Ook deze website maakt gebruik van cookies zodat we de website nog makkelijker en persoonlijker kunnen maken voor u.Bekijk ons cookiebeleid