Lid worden

Alle nieuwsberichten

Podcast: Van inzicht naar impact

De Goldschmeding Foundation heeft een podcast opgenomen waarin zij een kijkje in de keuken geven van de foundation. Wat drijft de mensen die werken bij de foundation? En hoe werken zij samen met projectpartners om hun maatschappelijke doelen te bereiken?

In deze aflevering gaat communicatiemanager Marielle Kakebeeke-Ruijgrok in gesprek met Janka Stoker, sinds een jaar bestuurslid van de Goldschmeding Foundation. Zij is als hoogleraar Leiderschap en Organisatieverandering aan de Rijksuniversiteit Groningen een fervent wetenschapper, met een praktische inslag: 

“Onderzoek moet relaties aantoonbaar maken om de praktijk vooruit te helpen. Dat is lastig, want managers hebben vandaag de dag al genoeg om zich mee bezig te houden. Het is volgens mij de plicht van de wetenschap om onze bevindingen met de praktijk op zo’n manier te delen dat ze ook iets met onze bevindingen kunnen doen.”

De podcast kun je hier luisteren.

Ook deze website maakt gebruik van cookies zodat we de website nog makkelijker en persoonlijker kunnen maken voor u.Bekijk ons cookiebeleid