De continuïteit van de filantropie

Samen in actie voor Oekraïne! Hier kunt u meer lezen over de initiatieven van onze fondsen en foundations voor Oekraïne. Initiatieven vanuit de FIN leden om Oekraïne te ondersteunen

Lid worden

Alle nieuwsberichten

Postcode Lotteries Green Challenge georganiseerd in samenwerking met Stichting Doen

Door Stichting DOEN Gepost op 5 oktober 2021
Met de competitie worden ondernemers geholpen om hun groene initiatieven verder te ontwikkelen en op de markt te brengen.

Dit jaar organiseert de Postcode Loterij in samenwerking met Stichting DOEN voor de 15e keer de Postcode Lotteries Green Challenge. Met de competitie helpen zij ondernemers om hun groene initiatieven verder te ontwikkelen en op de markt te brengen. De Green Challenge geeft hen een platform, de mogelijkheid om hun netwerk verder uit te breiden en een prijzenpot van in totaal 1 miljoen euro waarmee zij hun bedrijf en duurzame ambitie voor de samenleving een impuls kunnen geven.

Online finale op 14 oktober

Tijdens de spectaculaire online finale op donderdag 14 oktober van 11.00-12.00 uur pitchen de finalisten hun business plan voor alle kijkers en de internationale jury. De jury besluit wie de hoofdprijs van 500.000 euro in ontvangst mag nemen en wie met de runner-up prijs van 200.000 euro naar huis gaat.

Iedereen kan zich hier inschrijven. 

 

Ook deze website maakt gebruik van cookies zodat we de website nog makkelijker en persoonlijker kunnen maken voor u.Bekijk ons cookiebeleid