Lid worden

Alle nieuwsberichten

Schrijf je in voor de Rabo Innovatieprijs 2023!

Door Rabobank Foundation Gepost op 5 januari 2023
Stel je eens voor... jouw innovatie draagt bij aan de groei van je bedrijf, je werkt aan een maatschappelijk vraagstuk en een duurzame wereld!

Ondernemers met innovatieve en duurzame oplossingen kunnen zich vanaf heden t/m 3 februari inschrijven.

De Rabo Duurzame Innovatieprijs is op zoek naar ondernemers met innovatieve oplossingen die er écht toe doen. Heb jij dé duurzame innovatie waarmee je het verschil maakt in de maatschappij? Schrijf je dan nu in voor de Rabo Duurzame Innovatieprijs 2023! Maak kans op € 20.000,- om je innovatie verder te ontwikkelen en € 2.500, - aan trainingen van innovatiecoaches van het Open Innovation Team van Rabobank en haar partners. 

Als klap op de vuurpijl nemen wij de winnaars van iedere categorie mee naar Springtij 2023, waar zij hun netwerk kunnen vergroten en verdiepen. Na de publieksstemming wordt één van de finalisten uitgeroepen tot winnaar van de Ledenprijs, deze prijs is dit jaar hetzelfde als de juryprijzen. Goed voor jouw bedrijf & goed voor onze toekomst samen. 

Inclusieve samenleving & Gezondheid 

Heb jij een businesscase ontwikkeld die bijdraagt aan gelijke kansen in de samenleving? Voor een gezond leven, welzijn en toegang tot de arbeidsmarkt? En waarbij preventie en financiële gezondheid vooropstaan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Of jouw initiatief er nu voor zorgt dat we straks langer thuis kunnen blijven wonen, mensen begeleidt naar werk, of deze bijdraagt aan digitalisering of circulaire samenwerking in de zorg. Schrijf je in voor de Rabo Duurzame Innovatieprijs 2023! Goed voor jouw bedrijf & goed voor onze toekomst samen.

Hier lees je meer over o.a. de selectiecriteria en het wedstrijdreglement.

Gelijk inschrijven? Dat kan hier

Ook deze website maakt gebruik van cookies zodat we de website nog makkelijker en persoonlijker kunnen maken voor u.Bekijk ons cookiebeleid