Lid worden

Alle nieuwsberichten

Start campagne 'Geef ons de Ruimte'

Gepost op 2 juni 2021
De SBF doen een oproep aan de politiek in het Manifest 'Nederlanders willen helpen, geef ons de ruimte.'

Nederlanders geven tijd, geld en energie. Omdat ze geven om de samenleving, om de wereld en om elkaar. We hebben ruimte nodig om dat te kunnen blijven doen. Maar deze ruimte is niet vanzelfsprekend. De overheid neemt steeds vaker maatregelen die, bedoeld of onbedoeld, de ruimte om te geven en steun te vragen inperken. 

Op 1 juni is de campagne gestart om het Manifest 'Nederlanders willen helpen. Geef ons de ruimte' onder de aandacht te brengen van makers en beslissers in politiek Den Haag. Het Manifest is ondertekend door 13 koepelorganisaties binnen de brede sector, waaronder ook de FIN. Vorige week is het Manifest per korte aangeboden aan Informateur Mariëtte Hamer, de fractievoorzitters en aan relevante van de Tweede Kamer. 

Het Manifest is een bondige samenvatting van het maatschappelijke belang van 'goed doen' en laat zien dat onze sector, juist ten tijde van corona, relevanter is dan ooit. 

Klik hier voor de campagnewebsite waar het Manifest en de missiefilm te vinden is.


Ook deze website maakt gebruik van cookies zodat we de website nog makkelijker en persoonlijker kunnen maken voor u.Bekijk ons cookiebeleid