Lid worden

Alle nieuwsberichten

Utrechtse fondsen lanceren fondsenzoeker

Gepost op 7 februari 2020
De Utrechtse fondsen lanceren een website waar op één plek te vinden is welke fondsen in Utrecht passen bij een project of financiële nood.


Tweeëntwintig Utrechtse fondsen hebben de handen ineengeslagen en hebben de website www.fondsenutrecht.nl gelanceerd.


De website is een online fondsenzoeker, die het voor aanvragers in de stad en provincie Utrecht overzichtelijker maakt welke fondsen het beste passen bij je (potentiële) aanvraag. Fondsen zijn ingedeeld in vier domeinen: Kunst & Cultuur; Mens, Zorg & Maatschappij; Natuur, Milieu & Duurzaamheid en Individuele Nood & Studie. Door het gezamenlijk initiatief van de fondsen is deze informatie nu voor het eerst bijeengebracht en toegankelijk gemaakt.

Utrechtse Fondsenzoeker

Door verschillende kenmerken in te vullen geeft de fondsenzoeker een overzicht van de fondsen die het beste bij de aanvraag passen. Er kan geselecteerd worden op categorie, maar je kan ook meer criteria aangeven waardoor er een selectie wordt gemaakt van fondsen die voldoen aan de opgegeven criteria.

Ook deze website maakt gebruik van cookies zodat we de website nog makkelijker en persoonlijker kunnen maken voor u.Bekijk ons cookiebeleid