Lid worden

Alle nieuwsberichten

Vacature: Projectadviseur met (bio)medische kennis

Gepost op 28 maart 2023
Stichting Woelse Waard (SWW) is een vermogensfonds dat richt zich op neurodegeneratieve aandoeningen, met speciale aandacht voor de toepassing op Parkinson. De stichting is op zoek naar een projectadviseur. Solliciteren kan tot 31 maart a.s.

Stichting Woelse Waard

Stichting Woelse Waard (SWW) is een vermogensfonds dat richt zich op neurodegeneratieve aandoeningen, met speciale aandacht voor de toepassing op Parkinson. Een van de belangrijkste doelstellingen is het voorkomen, afremmen en genezen van de ziekte van Parkinson. Het fonds doet dit door middel van het financieren van fundamenteel onderzoek waarbij de meest veelbelovende onderzoekers worden ondersteund en onderlinge samenwerkingen worden gestimuleerd.

SWW is een jong familiefonds dat zich kenmerkt door een professionele en ondernemende aanpak. De lijnen zijn kort en de structuur is efficiƫnt. De stichting heeft 3 bestuursleden, 1 medisch adviseur en 1 filantropie adviseur die gezamenlijk pro-actief organisaties identificeren om mee samen te werken. In verband met de groei van de organisatie, zoeken wij een adviseur met een (bio)medische achtergrond die op termijn zelfstandig de projectorganisatie kan leiden.

De adviseur die wij zoeken:

 • is inhoudelijk goed ingevoerd op het gebied van neurodegeneratieve aandoeningen, en in het bijzonder Parkinson.
 • denkt mee over de invulling van inhoudelijke en strategische prioriteiten van het fonds en het identificeren van vernieuwende initiatieven, organisaties en onderzoek. 
 • is betrokken bij en heeft gevoel voor de leefwereld van mensen die een hersenaandoening hebben. 
 • is kritisch en kan het bestuur van een onafhankelijk en helder advies voorzien.
 • is financieel goed onderlegd zodat zij/hij de financiĆ«le kant van projectaanvragen, rapporten en evaluaties kan doorgronden en het bestuur daarover kan adviseren.
 • heeft minimaal vijf jaar ervaring met het adviseren van een bestuur en/of ervaring in de filantropie sector. 
 • legt en onderhoudt zelfstandig contacten met organisaties die financiering zoeken.
 • is flexibel en werkt zelfstandig en efficiĆ«nt; heeft ook gevoel voor verhoudingen en samenwerkingen.
 • is in eerste instantie gemiddeld 1-2 dagen per week beschikbaar en vanaf volgend jaar 2-3 dagen per week.
 • het betreft een functie als zelfstandige met een honorering die passend is voor de aard en omvang van de functie.
 • werkplek is flexibel en thuiswerken is mogelijk. De bestuursvergaderingen vinden in Gorinchem plaats.

Interesse?

Solliciteren kan tot uiterlijk 31 maart 2023. Motivatiebrief en cv kunnen gestuurd worden naar Hester Kolenberg via info@stichtingwoelsewaard.nl. Mocht je vragen hebben over de functie dan kun je contact opnemen met Jasmijn Melse


Ook deze website maakt gebruik van cookies zodat we de website nog makkelijker en persoonlijker kunnen maken voor u.Bekijk ons cookiebeleid