De continuïteit van de filantropie

Samen in actie voor Oekraïne! Hier kunt u meer lezen over de initiatieven van onze fondsen en foundations voor Oekraïne. Initiatieven vanuit de FIN leden om Oekraïne te ondersteunen

Lid worden

Alle nieuwsberichten

Vermogensfondsen congres

Gepost op 2 november 2021
Inverband met de Covid maatregelen is deze bijeenkomst verplaatst naar maandag 16 mei 2022

Met veel genoegen nodigt de ABN u uit voor het Jaarcongres voor vermogensfondsen.

De culturele sector voor, tijdens en na Corona

Evert van Os geeft een kort overzicht hoe het Museum door de lockdowns is gegaan en hoe het museum er nu voorstaat.

Voldoen aan wet en regelgeving

Afgelopen jaren bent u als bestuurder geconfronteerd met een forse toename van het aantal wetten en regels, zoals aanscherpende ANBI-regels, UBO-wetgeving, WBTR en AVG. De implementatie daarvan is niet altijd eenvoudig en roept vaak vragen op. Siep Wijsenbeek neemt u mee in de huidige stand van zaken en de rol die de FIN hierin speelt.  

De wereld na Corona

De pandemie heeft zijn sporen op vele terreinen nagelaten in onze maatschappij. We kampen met personeelstekorten, distributieproblemen en daarnaast stijgende energie prijzen. Wat zijn de economisch gevolgen voor de korte en lange termijn? Nora Neuteboom zal ingaan op deze vraag.  

Beleggen in tijden van schaarste

Wat kostbaar is, is schaars. Maar gaat dit eigenlijk wel op voor aandelen en obligaties; zijn deze niet te duur geworden? Hoe ga je hiermee om als lange termijn belegger en wat is wijsheid in dezen? Judith Sanders bespreekt de actuele ontwikkelingen op de financiële markten.   

Wilt u zich aanmelden? Klik hier!Ook deze website maakt gebruik van cookies zodat we de website nog makkelijker en persoonlijker kunnen maken voor u.Bekijk ons cookiebeleid