Lid worden

Alle nieuwsberichten

Verslag bijeenkomst Inclusieve Arbeidsmarkt

Gepost op 18 mei 2022
Op 11 mei j.l. organiseerden wij een bijeenkomst over 'Een inclusieve arbeidsmarkt voor iedereen'. Het verslag van deze bijeenkomst kunt u hier lezen.

FIN, Goldschmeding Foundation en de Buzinezzclub Foundation organiseerden op woensdag 11 mei een middagsessie over de betekenis en impact van een Inclusieve Arbeidsmarkt.

De Goldschmeding Foundation werkt aan een betere wereld waarin Mens, Werk en Economie met elkaar in balans zijn én elkaar versterken, dit vanuit de overtuiging dat deze wereld ontstaat als mensen elkaars belangen dienen. 

De Foundation ondersteunt het werk van de Buzinezzclub Foundation die met een intensieve begeleiding van jongeren aantoont dat een inclusieve arbeidsmarkt die werkt voor iedereen realiseerbaar is.

Meerjarige begeleiding van jongeren naar een passende werkomgeving, waarbij de mens centraal staat moet de norm worden in Nederland. Zo krijgt iedere jongere de kans op een gelukkige carrière. 

Tijdens dit event gingen we het gesprek aan hoe deze doelstelling waarvoor een systeemverandering nodig is in de komende jaren kunnen verwezenlijken. Met bijdragen van Aart de Geus (oud-minister van Sociale Zaken en Bestuursvoorzitter Goldschmeding Foundation), Peter Brouwer (Programmamanager Inclusieve Arbeidsmarkt, Goldschmeding Foundation) en Leo van Loon (Founder en bestuurder, Buzinezzclub Foundation) 

Het verslag van de bijeenkomst kunt u hieronder downloaden
Ook deze website maakt gebruik van cookies zodat we de website nog makkelijker en persoonlijker kunnen maken voor u.Bekijk ons cookiebeleid