Lid worden

Alle nieuwsberichten

Warmteboost: Krachten bundelen voor maximale impact

Door Katalys Gepost op 22 oktober 2024
Het project WarmteBoost helpt ontmoetingsplekken in Nederland met verduurzamen. Het Postcode Loterij Buurtfonds, Katalys, LSA Bewoners, het Oranjefonds en de Landelijke Vereniging voor Kleine Kernen hebben hun krachten gebundeld binnen WarmteBoost.

Samenwerking tussen maatschappelijke organisaties is meer dan ooit nodig om duurzame impact te maken. Veel van deze partners zijn ook aangesloten bij FIN, waar samenwerking al langer een belangrijk gespreksonderwerp is, vooral binnen het Funding Plus-programma.

Wat Warmteboost uniek maakt, is dat we niet alleen financiële middelen verstrekken, maar ook actief bijdragen aan kennisdeling en procesoptimalisatie. Het biedt maatschappelijke organisaties extra ondersteuning door kennis, netwerk en ervaring beschikbaar te stellen, waardoor ze hun effectiviteit vergroten en hun doelen beter kunnen realiseren.

Door elkaars sterke punten in te zetten, zorgen we ervoor dat aanvragen efficiënter worden behandeld, dat processen soepeler verlopen en dat relevante partijen elkaar vinden. Dit leidt niet alleen tot snellere resultaten, maar ook tot een grotere en duurzamere impact voor de betrokken gemeenschappen.

Dankzij de intensieve samenwerking in Warmteboost gaan we dus veel verder dan alleen financiële steun. We versterken de organisaties door hen te verbinden met een breed netwerk van experts en ervaringsdeskundigen, faciliteren kennisuitwisseling en stimuleren nieuwe samenwerkingen. Op die manier bouwen we aan de toekomstbestendigheid van hun projecten.

Kortom, Warmteboost laat duidelijk zien wat we samen kunnen bereiken. 

Meer weten over Warmteboost? communicatie@doen.nl