De continuïteit van de filantropie

Juist nú belangrijk in tijden van crisis! Wilt u meer lezen over de aanpak van onze fondsen en foundations? Of wilt u zelf graag bijdragen? Informatie over de aanpak van de crisis

Lid worden

Alle nieuwsberichten

Werk maken van impact

Gepost op 17 maart 2021

Het belang van concrete en duurzame resultaten bij maatschappelijke initiatieven is de afgelopen jaren flink toegenomen. Wie helder is over #impact, kan rekenen op giften van donateurs en subsidies van overheden. 

Als fondsenwervende instelling doe je er dan ook goed aan impact een vaste plek te geven op de agenda. Maar wat is impact nu precies? Reden voor Centraal Bureau Fondsenwerving (CBF) om een handzame leidraad te ontwikkelen, gevat in vijf concrete vuistregels.

Vijf concrete vuistregels

Op 25 maart van 09.30-10.30 uur organiseert ABN AMRO samen met het CBF een online kennissessie rond de vijf vuistregels.  Een vermogensfonds komt hier aan het woord om hun ervaringen met het realiseren van impact te delen. Vanwege het interactieve karakter kunnen maximaal 20 deelnemers meedoen. Wilt u deze pilot graag bijwonen? Stuur dan een e-mail naar Koosje Ploegmakers (ABN AMRO).

Ook deze website maakt gebruik van cookies zodat we de website nog makkelijker en persoonlijker kunnen maken voor u.Bekijk ons cookiebeleid