Lid worden

Alle nieuwsberichten

TeamX: Nieuw initiatief van FNO voor collega-fondsen

Door FNO Gepost op 26 juni 2023
TeamX voert werkzaamheden uit voor fondsen. Dit doen ze met een groep gekwalificeerde medewerkers met hbo/wo-werk- en denkniveau die belemmeringen ervaren bij het uitvoeren of verkrijgen van werk door langdurige ziekte, aandoening of beperking.

TeamX is er voor fondsen die ontzorgd willen worden en/of advies nodig hebben. Met name op het gebied van het inrichten en uitvoeren van het aanvraagproces en de projectadministratie van toekenning tot en met afronding. Maar ook over andere werkzaamheden gaat het team graag in gesprek.

Door samen te werken met TeamX help je mensen met een beperking aan een betaalde baan. Je maakt niet alleen impact met subsidies maar ook met je fondswerkzaamheden zelf.

Het verhaal achter TeamX

TeamX is ontstaan vanuit het programma Klein Geluk van FNO. Naast jarenlange ervaring met programmaontwikkeling, projectadvisering en subsidiƫring heeft Klein Geluk al zeven jaar ervaring met het werken met mensen met een langdurige beperking op het vlak van gezondheid.

Deze ervaringen zetten ze nu in om meer mensen uit deze groep duurzaam aan het werk te helpen Ć©n andere fondsen te adviseren en ondersteunen bij hun werkzaamheden.

Meer weten? Ga naar teamx.nl of neem contact op met Caroline Hop via 06 124 309 50 of caroline.hop@fnozorgvoorkansen.nl


Ook deze website maakt gebruik van cookies zodat we de website nog makkelijker en persoonlijker kunnen maken voor u.Bekijk ons cookiebeleid