De continuïteit van de filantropie

Juist nú belangrijk in tijden van crisis! Wilt u meer lezen over de aanpak van onze fondsen en foundations? Of wilt u zelf graag bijdragen? Informatie over de aanpak van de crisis

Lid worden

FNO

Maatschappelijk welzijn Gezondheidszorg Amsterdam website

FNO is een vermogensfonds dat zich inzet voor mensen in een kwetsbare situatie in onze samenleving. Wij vergroten de kansen van mensen met een beperking of chronische aandoening om volwaardig aan de maatschappij mee te kunnen doen.

Strategie

FNO biedt co-creatie, kennisdeling en financiering aan projecten die kansen vergroten voor mensen met een beperking, chronische aandoening of kwetsbare gezondheid.

Doelstelling

FNO vindt dat een kwetsbare gezondheid een volwaardig leven niet in de weg mag staan. We zetten ons in voor het vergroten van kansen op meer gezondheid, kwaliteit van leven en toekomstperspectief.

Bestuur

Het bestuur bestaat, naast Ann Kusters als uitvoerend directeur/bestuurder, uit een niet-uitvoerende voorzitter en vijf niet-uitvoerende leden.

RSIN-nummer

8088.37.394

KVK-nummer

40124985

Downloads van FNO
Ook deze website maakt gebruik van cookies zodat we de website nog makkelijker en persoonlijker kunnen maken voor u.Bekijk ons cookiebeleid