De continuïteit van de filantropie

Juist nú belangrijk in tijden van crisis! Wilt u meer lezen over de aanpak van onze fondsen en foundations? Of wilt u zelf graag bijdragen? Informatie over de aanpak van de crisis

Lid worden

Samenwerking

De FIN is het platform voor kennisuitwisseling en samenwerking. Kennis delen en vooruitstrevende samenwerking versterkt filantropie.

Stimuleren van kennisuitwisseling

De FIN-leden wisselen contacten, kennis en ervaringen uit en helpen elkaar bij het optimaal functioneren van hun organisatie. De FIN stimuleert deze kennisbevordering en -uitwisseling van de leden bij de uitvoering van hun maatschappelijke missie.

Netwerkorganisatie

FIN-leden hebben unieke toegang tot het netwerk van meer dan 350 collega fondsen en foundations. De leden hebben een actieve rol via commissies en werkgroepen. De FIN faciliteert dit netwerk om innovatie en samenwerking te stimuleren door bijeenkomsten en werkgroepen en door de koppeling van individuele leden bij specifieke vraagstukken. 

Stel een vraag aan de FIN 

Bijeenkomsten en werkgroepen

Tweemaal per jaar organiseert de FIN een algemene bijeenkomst inclusief ledenvergadering. Tijdens deze bijeenkomsten komen diverse actuele onderwerpen aan bod in de vorm van presentaties, workshops en interviews. Gedurende het jaar organiseren de werkgroepen vele bijeenkomsten over thema’s in de filantropie en organisatorische onderwerpen. Er zijn ook werkgroepen voor FIN-leden met een gedeelde organisatievorm zoals corporate foundations, hybride fondsen en fondsen zonder vaste medewerkers. 

Actuele bijeenkomsten

Ook deze website maakt gebruik van cookies zodat we de website nog makkelijker en persoonlijker kunnen maken voor u.Bekijk ons cookiebeleid